Web designer și web developer – de ce trebuie să ai încredere în ei?

Web designer sau web developer, ambii mânați de pasiune pentru jobul lor

În lumea creării de site-uri, există o echipă de persoane entuziaste, care își fac treaba bine. Misiunea lor principală este să proiecteze și să creeze site-uri web care ies în evidență cu adevărat. Indiferent dacă sunt autodidacți sau lucrează într-o firmă de web design, membrii acestor echipe au pasiuni comune. De exemplu, ei au dorința de nestăpânit de a afla despre tendințele actuale și emergente din domeniu. A doua pasiune este dorința de a folosi cunoștințele dobândite pentru a face cele mai bune produse posibile.

Ca echipă, deciziile sunt luate atât în ​​mod conștient, cât și subconștient. Deciziile sunt luate în fiecare fază de creație cu privire la designul și funcționalitatea fiecărui site web creat de o echipă. Aceste decizii sunt concluziile celor care sunt experți în domeniile lor în industria de web design. De jobul lor depinde foarte mult și atunci când te hotărăști pentru o optimizare SEO a website-ului.

Oamenii cred că web designer-ul și web developer-ul au meserii ușoare

Percepția generală despre web design a celor care nu se pricep tinde să încline către ideea că schimbările pot fi făcute rapid și ușor în toate cazurile. La urma urmei, totul este făcut pe un calculator. Iar calculatoarele fac lucrurile să se întâmple mai simplu, nu? Greșit. Deși calculatoarele joacă un rol integral în realizarea unui site web, dezvoltarea web e mai complexă de atât cu atât mai mult când vorbim și de marketing digital și servicii SEO.

Colaborarea dintre client și profesioniști este crucială

Dezvoltarea web începe și se încheie ca un proces de colaborare între client, web designer (grafician) și web developer (programator). Până la urmă, această relație este cea care stabilește calitatea site-ului finalizat.

Din punctul de vedere al clientului, cel mai bine este să știi ce vrei. Trebuie să intri într-un proiect cu o viziune clară a ceea ce îți dorești să obții. Asta nu înseamnă să știi exact cum va arăta site-ul.  Sau ce fel de funcționalitate „mișto” îi poți adăuga. Asta înseamnă să știți care este obiectivul final.

Pentru menținerea unui proces de dezvoltare eficient și fără probleme este esențial să ai o idee clară. Aici vorbim despre direcția în care să o ia proiectul. În cele din urmă, dacă dvs. nu aveți cel puțin o idee de plecare despre cum doriți să fie site-ul dvs. avem o problemă. Echipa de proiectare și programare va bâjbîi pur și simplu.

Colaborarea dintre web designer și web developer

Odată ce obiectivul proiectului tău este clar, este timpul ca restul echipei să își pună în funcțiune magia. Pe parcursul diferitelor faze de dezvoltare graficienii și programatorii colaborează îndeaproape. Ei se asigură că fiecare element al unui design poate fi adaptat eficient și eficient în cod. În plus, fiecare bucățică de cod trebuie convertită perfect pentru a se asigura că integritatea vizuală a designului rămâne intactă.

Este foarte important să ai încredere în profesioniștii pe care îi alegi

În final, pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este cel mai bun posibil, este important să aveți încredere în web designer-ul  și web developer-ul dvs. Cu toții suntem experți în domeniile noastre și cu toții contribuim în moduri unice, proprii. Și evident, cu toții vrem să realizăm un produs modern, care să lase o impresie de neuitat.

La urma urmei, nu este vorba doar de a sta cu ochii în pixeli și de a programa  coduri neinteligibile. E vorba de mult mai mul de atât!

Pentru mai mulții informații web design, puteți citi și Web Design 2019, Informații