Web Design

Servicii profesionale de web design

Un website bine conceput este o parte vitală a unei strategii moderne de marketing

Un website nu trebuie doar să atragă atenția. Rolul web design-ului este de a atrage și de a angrena utilizatorul, precum și de a-l face conștient de un produs sau serviciu. Agenția noastră vă va face cunoscută afacerea în lumea digitală prin ingeniozitatea proiectării și optimizare SEO pentru un impact de lungă durată.

Clienții dvs. nu vă vor oferi o a doua șansă de a face o primă impresie

Într-o lume digitală, primele impresii sunt vitale, iar un web design remarcabil este cheia succesului. Utilizatorii se bucură de site-uri atractive dpdv. estetic dar și ușor de navigat. Permiteți-i echipei noastre să vă ajute site-ul să facă o primă impresie remarcabilă prin viteză, accesibilitate și servicii SEO sau PPC.

Moduri de optimizare a prezenței online

Fiind o companie de marketing digital premium, oferim un pachet complet de servicii pentru a vă scoate în evidență prezența online. Ne propunem să construim cel mai bun website pentru fiecare client. Agenția noastră de web design vă poate ajuta să aveți un website care nu numai că va arăta fabulos, dar se va potrivi atât cerințelor dvs., cât și ale utilizatorilor vizați. Obiectivele clienților nostri sunt importante pentru noi și lucrăm împreună pentru a crea un design excelent pentru fiecare cerere.

Web Design responsive

Proiectarea web resonsive permite site-ului dvs. să se adapteze și să ofere o activitate optimă pe toate dispozitivele. Acest lucru înseamnă că website-ul dvs. va arăta excelent și va funcționa perfect pe computer, tabletă, laptop și smartphone.

Web design SEO FRIENDLY

Construirea unui website compatibil cu optimizarea pentru motoarele de căutare este semnificativă pentru campaniile dvs. de marketing pe internet. Este important ca site-ul dvs. să fie pregătit pentru SEO de la început, din faza de proiectare.

OPTIMIZAREA CONVERSIEI

Optimizarea ratei de conversie (CRO) ajuta la cresterea performanței site-ului prin îmbunătățirea raportului dintre vizitatorii site-ului convertiți în clienți reali. Echipa noastră de web design va testa și îmbunătăți constant toate aspectele site-ului dvs.

web design

Ești gata să îți duci afacerea la un nou nivel?

La Extreme Studio ne mândrim cu crearea experienței utilizatorilor (UX Web Design) și a strategiei digitale pentru a vă spune povestea. Experții noștri în web design vor face mai multe ajustări pentru a crea tipul de website pe care îl doriți.

Luați-vă utilizatorii într-o călătorie, oferindu-le cea mai bună experiență pe website-ul dvs!

Captivați utilizatorii cu imagini vizuale extraordinare și mențineți-le interesul pe site-ul dvs., facându-le ușor să găsească exact ceea ce își doresc.

Aspectul unui site web va inspira, dar ușurința pentru utilizator este esențială pentru a obține succesul. Credem cu tărie că echilibrarea acestor două aspecte ale proiectării va duce la cea mai bună experiență a utilizatorului.

Solicită cotație

web design

Avantajele web design-ului cu Extreme Studio

Soluțiile noastre de proiectare și dezvoltare web sunt axate pe inovație, aspectul atrăgător, structura prietenoasă cu motorul de căutare și interfața prietenoasă.

1

Arhitectura site-urilor web

Aceasta este etapa principală în web design, în care se stabileste care sunt obiectivele site-ului și se proiecteaza arhitectura pe baza acestor obiective.

2

Codificare modernă

La Extreme Studio, echipa noastră de web design utilizează practici curente de codare cu HTML5, CSS3 și BOOTSTRAP dar si platforma WordPress.

3

Viteză optimizată

Viteza site-ului web este unul dintre cei mai importanți factori de clasificare pe care Google ia în considerare, deoarece are cel mai mare impact asupra experienței utilizatorului.

4

Mobile-Friendly

Toate website-urile noastre sunt dezvoltate pentru a se vedea bine pe fiecare dispozitiv, cum ar fi Ipad, tabletă și smartphone-uri.

5

Structura web design

Structura site-ului este o caracteristică semnificativă a strategiei dvs. SEO. Structura website-ului ii arată lui Google ce articole și pagini sunt cele mai importante.

6

Asigurarea calității

Calitatea este alt factor important in procesul oricarui proiect de dezvoltare web. Un continut relevant si de calitate imbunatateste experienta utilizatorului.

Întrebări despre începerea proiectului de web design?

Suntem aici pentru a răspunde intrebarilor dvs, oricare ar fi acestea.

Considerăm că o colaborare strânsă este baza unui rezultat extraordinar. Colaborăm cu clienții la fiecare pas al procesului, începând cu auditul de conținut, atunci când evaluăm nevoile și cerințele dvs. până la analiza competitivă ce duce la conturarea oportunităților.