Video marketing, cum puteți profita de pe urma canalului de YouTube

Video marketing, cum puteți profita de pe urma canalului de YouTube. O treime din timpul petrecut în online este dedicat vizionării videoclipurilor.

Potrivit YouTube, consumul video mobil crește cu 100% în fiecare an. Aceste statistici lasă puțin spațiu pentru orice alt format de marketing digital. Nu ne oferă altă opțiune decât să abordăm și noi această chestiune.

Dar video-urile nu sunt mult mai dificile și consumatoare de timp? Cum funcționează o cameră video și cine va adăuga toate aceste efecte speciale?

Articole recomandate:

Adevărul este că nu trebuie să vă faceți prea multe griji pentru calitate. Cu cât este mai simplu și mai personal un videoclip, cu atât e mai bine.

Consumatorii nu doresc ca în fiecare articol să citească același lucru. La fel, nu vor ca fiecare videoclip să pară că a fost creat de o casă de producție profesionistă.

Nu vă fie frică să alegeți singur camera și să începeți să filmați. Cu unele abilități de editare de bază, creați ceva care vine cu adevărat din inima companiei dvs. Dar mai întâi…

Ce presupune un video marketing?

Companiile adoptă o strategie SEO de video marketing din ce în ce mai des. Utilizează videoclipuri pentru a promova produse sau servicii SEO, de exemplu.

Acestea vor fi apoi utilizate pe social media. Pe website-uri și platforme externe, pentru a crește nivelul de implicare și a educa potențialii consumatori.

Video marketing-ul vă permite să spuneți o poveste complexă într-un mod creativ, convingător și persuasiv. În cele din urmă, este mult mai ușor pentru publicul dvs. să înțeleagă despre ce e vorba.

Nu sunteți convinși încă? Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai interesante avantaje din video marketing:

Beneficiile care provin din video marketing

Spune mai multe într-un timp mai scurt

Prezentarea ar trebui să fie scurtă și simplă. Videoclipurile destinate utilizării sociale pot dura până la 15 secunde fără a pierde atenția utilizatorului. În acele 15 secunde, o combinație de imagini SEO și text poate spune o poveste.

Același lucru este valabil pentru multe alte tipuri de conținut, cum ar fi studiile de caz. Un videoclip de 5 minute ar putea oferi o perspectivă foarte cuprinzătoare.

O perspectivă a modului în care compania dvs. a reușit să rezolve o anumită problemă. Nu mai vorbim de faptul că utilizatorii rețin până la 95% din informațiile pe care le învață într-un videoclip.

Comparativ cu 10% atunci când citesc același conținut sub formă de text.

Angajare mai mare

Videoclipurile sociale au generat cu 1200% mai multe share-uri decât textele și imaginile combinate. Publicarea unui videoclip pe o pagină de destinație poate crește conversiile cu nu mai puțin de 80%!

Prin urmare, utilizarea videoclipului e o modalitate organică de a crește încrederea în rândul publicului țintă. Marca dvs. este împărtășită de oamenii din rețeaua lor. E mult mai probabil ca aceștia să înceapă să se conecteze cu marca.

Acest conținut video va pune în evidență și marca dvs. 90% din consumatori au fost puternic influențați de videoclipuri, atunci când au luat o decizie.

Marketerii care folosesc conținut video își cresc veniturile cu 49% mai repede.

Atrageți un public mai mare cu ajutorul unui video marketing

În trecut, brand-urile ar fi putut crea conținut video în mare parte pentru a-și dezvolta pagina de YouTube. Conținutul video este acum cel mai popular format din toate platformele de social media.

Este pur și simplu modul în care utilizatorii preferă să consume informații.

Un studiu a arătat că 68% dintre consumatori au preferat să afle despre produse sau servicii noi prin video. Între timp, doar 15% ar apela mai degrabă la ajutorul unui articol.

O strategie solidă de video marketing face mai ușoară și mai organică o cooperare dintre brand și cei influenți. Este modul în care majoritatea dintre ei rămân în contact cu fanii lor.

Este ușor de măsurat

Modul în care audiența dvs. se implică în conținutul video poate fi urmărit și măsurat în detaliu. În funcție de ce gazdă utilizați, valorile includ diverse date.

Timpul de vizionare, afișările, vizualizările unice, rata de vizualizare, data vizualizării sau țara. Chiar și „hărți de căldură” întregi pentru a vă ajuta să înțelegeți datele colectate.

Aceste informații pot fi apoi utilizate pentru a identifica ce conținut este cel mai eficient pentru publicul dvs. În cele din urmă, o să puteți economisi timp, energie și bani.

Video marketing-ul este versatil

Oportunitățile de a crea conținut video original sunt interminabile. Doriți să vă ajutați clienții să utilizeze mai bine produsele dvs.? Lansați o serie de modalități. Există o campanie de care sunteți deosebit de mândru? Spuneți lumii despre asta într-un studiu de caz vizual.

Lansați pe piață un nou produs? Ce spuneți de o demonstrație? Oricare ar fi scopul poveștii dvs., va exista un format care să fie perfect pentru publicitatea video.

Deci, da, suntem destul de mari fani ai video marketing-ului. Este distractiv, antrenant și, mai ales, incredibil de eficient în conducerea vânzărilor.

Doriți să aflați mai multe? Aveți întrebări pe care doriți să le adresați experților? Nu ezitați să intrați în contact cu această agenție SEO. Avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru o promovare web de succes.

3 sfaturi pentru a obține mai mult trafic prin video marketing

Haideți să fim sinceri. Realizarea unui pagini pe YouTube și obținerea de trafic către videoclipurile dvs. poate fi dificil. Foarte dificil.

Trebuie să realizați o optimizare SEO a videoclipurilor dvs. pentru YouTube. Este esențial să obțineți expunere pentru pagina dvs. De asemenea, trebuie să urmăriți să atrageți vizitatori care să se transforme în clienți.

YouTube poate vedea că videoclipurile dvs. obțin vizionări și că vizitatorii sunt implicați. Astfel, vă vor promova mai mult videoclipul. În acest mod, vă va ajuta să obțineți și mai mulți vizitatori și mai mulți potențiali clienți.

Deci, cum puteți să vă promovați videoclipul pe YouTube? Iată trei moduri simple și gratuite de a obține imediat traficul direcționat:

  • lista de e-mail: trimiteți videoclipurile pe lista de e-mail a companiilor dvs. Aveți deja o bază de date a clienților deci de ce să nu o folosiți?;
  • Quora: dați răspunsuri de înaltă calitate la întrebările pe care potențialii dvs. clienți le pun. Trimiteți-le videoclipuri pentru mai multe informații;
  • Pinterest: este doar pentru imagini. Cu toate acestea, puteți distribui imagini de înaltă calitate legate de videoclipurile dvs.

Toți acești pași nu vă vor costa nimic. Este necesar doar de ceva timp și efort și veți obține un trafic organic orientat către dvs. Este cel mai bun tip de trafic care e pe placul celor de la YouTube. Să analizăm modurile în care puteți implementa fiecare din acești pași:

Promovarea videoclipurilor utilizând Quora

Cheia utilizării Quora este căutarea de cuvinte cheie legate de industria dvs. Și de examinarea celor mai vizionate răspunsuri.

Tot ce trebuie să faceți este să creați un răspuns mai bun. Dați mai multă valoare și introduceți videoclipul YouTube în răspuns ca o resursă suplimentară.

Trucul este să nu sune spammy și să vă asigurați că videoclipul dvs. are legătură cu întrebarea pusă. În caz contrar, riscați ca răspunsul să fie reclamat sau șters complet.

Dacă se face corect, oamenii vor dori să dea click pe videoclipul dvs. Răspunsul pe care l-ați dat a fost nemaipomenit și vor să vadă mai multe despre ce este vorba în companie.

Folosirea Quora nu este doar o modalitate bună de a obține trafic de pe YouTube. Este o modalitate bună de a vă construi credibilitatea pentru dvs. și companie. O strategie de video marketing care nu are cum să dea greș.

Promovarea videoclipurilor prin e-mail

Cu excepția cazului în care sunteți un start-up, majoritatea întreprinderilor consacrate au o listă de e-mail. După cum știți, o listă de e-mail este o mare sursă de generare a veniturilor. Poate fi, de asemenea, o sursă excelentă de trimitere a traficului direcționat pe pagina de YouTube.

Trimiterea de e-mail-uri care prezintă videoclipurile dvs. YouTube este, de asemenea, o modalitate excelentă de a rămâne relevant pentru clienți și de a le oferi conținut minunat.

Dacă se face acest lucru, vă aflați într-o situație de win-win (câștigă toată lumea). Atât pentru dvs., cât și pentru clienții dvs. Le oferiți conținutul pe care și-l doresc și, de asemenea, consolidați pagina proprie de pe YouTube.

Promovarea videoclipurilor utilizând Pinterest

Desigur, Pinterest nu va funcționa pentru fiecare industrie sau nișă. Dacă aveți un cont Pinterest excelent, nu vă va aduce multe oportunități dacă sunteți de meserie lăcătuș.

Dar dacă abordați un unghi interesant în conținut, puteți face aproape orice tip de industrie să funcționeze. Pinterest este totul despre distracții, sfaturi și trucuri distribuite într-un format vizual interesant.

Așadar, crearea material vizual bun este esențială. Publicarea acestuia în forum-urile de grup legate de industria în care activați vă va oferi trafic automat în anii următori.

YouTube și promovarea cu ajutorul unui video marketing

Pornirea unei pagini de YouTube poate fi o sarcină descurajantă. Vă bazați doar pe algoritmul de căutare YouTube pentru trafic? Veți putea parcurge o călătorie lungă și lentă până la scopul pe care îl doriți pentru afacerea dvs.

Obținerea unui trafic extern și implicat cu ajutorul acestor videoclipuri reprezintă unul din cele mai bune semnale pe care le puteți da pe YouTube. Semnalizați o pagină de înaltă calitate, iar aceasta trebuie clasată la un nivel înalt.

De aceea este important să utilizați măcar unul dintre aceste trei sfaturi. Astfel, veți obține în mod semnificativ mai mult trafic și mai multe beneficii pentru afacerea dvs.

Video marketing: 5 sfaturi pentru a crește pe pagina de YouTube

Cu peste 5 miliarde de videoclipuri, SEO și atenția YouTube sunt esențiale. Esențiale pentru a vă asigura că publicul este conectat la conținut și o să devină fan fidel. Spre deosebire de vizionarea videoclipurilor concurentului.

În cele ce urmează vom acoperi 5 sfaturi pentru a crește timpul petrecut pe pagina dvs. de YouTube. O să vedem cum putem menține privitorii interesați de conținutul dvs.

1. Încărcați conținut de calitate

O treime din utilizatorii dvs. vor face click pe videoclip în primele 30 de secunde. După cum spunea Bill Gates, „conținutul este rege”.

Trebuie să încărcați videoclipuri de calitate. Acestea trebuie să vizeze fie distracția utilizatorilor, fie să le crească informațiile despre un anumit subiect. Sau ambele variante!

Calitatea conținutului nu se oprește doar la subiectul videoclipului, ci include și calitatea video și audio.

Înregistrarea și editarea bună sunt vitale în videoclipurile dvs. De exemplu, înregistrarea cu o cameră HD, de înaltă calitate, precum și eliminarea unor bruiații atunci când vorbiți.

Este important să vă amintiți că YouTube este despre vizionarea videoclipurilor, nu doar despre ascultarea lor. Prin urmare, videoclipurile trebuie să implice vizual utilizatorii.

Crește reputația, permițându-vă să vă păstrați audiența.

2. Implicare cu publicul țintă prin intermediul unui video marketing

Când oamenii vă urmăresc videoclipurile, doriți să creați o conversație virtuală cu ei. Mai degrabă decât să le furnizați doar simple informații. Această comunicare bidirecțională este esențială dacă doriți să vă păstrați publicul.

Una dintre cele mai ușoare metode de a interacționa cu publicul dvs.? Cereți-le să efectueze acțiuni în timp ce vizionează videoclipurile. Acesta poate fi pe placul dvs., prin intermediul unor comentarii sau distribuiri ale videoclipului.

De asemenea, puteți menține angajamentul ridicat prin concursuri sau cadouri. De exemplu, puteți ruga publicul să comenteze videoclipul. Spuneți că veți alege un comentator la întâmplare care va câștiga un premiu într-un videoclip viitor.

Această metodă funcționează foarte bine deoarece fanii doresc să știe dacă au câștigat sau nu. Astfel, ei trebuie să urmărească viitorul dvs. videoclip care va dezvălui câștigătorul. Nu uităm nici de comentariile în număr mare de pe videoclipul dvs. Ajută pagina și conținutul aferent să se ridice.

3. Carduri și ecrane finale

Care sunt cele mai utile instrumente pe care vi le oferă YouTube pentru a vă păstra audiența? De exemplu, cardurile și ecranele finale.

Cardurile acționează ca notificări ce apar pe videoclipul dvs. pe care le puteți conecta la alte videoclipuri. Se poate asemăna cu o strategie de link building ale unor articole de pe un blog.

Cardurile sunt convenabile pentru publicul dvs. Se oferă opțiunea de a face click care, dacă se declină, va dispărea pur și simplu de pe ecran.

Doriți să vă maximizați potențialul spectatorilor care dau click pe card? Îi puteți plasa împreună cu un apel la acțiune în videoclipul relevant pentru cardul afișat.

Ecranele finale vă permit să promovați până la patru elemente în ultimele 5-20 de secunde, pe videoclip. Aceste elemente includ legături către alte videoclipuri, liste de redare, canale, website-uri și mărfuri.

Cum puteți să vă maximizați eficiența ecranelor finale? Ar trebui să vă propuneți să promovați diferite elemente. Luați în considerare să lăsați un gol la sfârșitul videoclipului astfel încât ecranele finale să poată apărea.

Oferă utilizatorilor suficient timp pentru a acționa asupra unuia sau mai multor elemente.

4. Miniaturi atrăgătoare

Există miliarde de videoclipuri pe YouTube. Este vital ca miniatura dvs. să fie atrăgătoare și încântătoare astfel încât să faceți click pe ea.

Miniatura dvs. ar trebui să conțină un text clar și îndrăzneț. Cu un fundal colorat și imagini de înaltă calitate, în funcție de ce este vorba în respectivul videoclip.

Aveți în vedere dimensiunea miniaturilor care ar trebui să fie de 1280×720 pixeli.

Miniaturile video vă pot ajuta să vă păstrați audiența, dar numai dacă rămâneți consecvenți! Nu are niciun folos crearea unei varietăți de miniaturi diferite pe pagina de YouTube. Publicul are nevoie de un indiciu că videoclipurile vă aparțin.

Miniaturile atrăgătoare și consecvente vă vor ajuta audiența să vă identifice videoclipurile. Prin urmare, vor fi mai încântați să dea click pe ele.

5. Optimizare SEO prin video marketing pe YouTube

Optimizarea video este crucială deoarece rezolvă cea mai mare problemă pe care o au creatorii de conținut .  Și anume găsirea publicului potrivit.

Există multe modalități de a vă optimiza videoclipurile de pe YouTube. Aspectele principale sunt titlurile video, etichetele, descrierile și categoriile.

Acestea trebuie optimizate în mod eficient pentru conținutul dvs. publicat. Acest lucru vă ajută publicul să găsească videoclipurile dvs.

Vă chinuiți să aflați cum să realizați acest lucru? Gândiți-vă la ce ar căuta utilizatorii dvs. pentru a găsi videoclipul și, mai precis, cuvintele/frazele căutate.

Trebuie să fiți proactiv. Stabiliți modul în care publicul ar găsi cel mai probabil conținutul. Pur și simplu adaptați factorii de optimizare la ei.

Un videoclip YouTube bine optimizat va avea titluri video specifice și precise care să nu inducă în eroare publicul. De asemenea, trebuie să cuprindă descrieri și etichete relevante, dar și categorii video.

Rețineți că nu puteți să optimizați doar un aspect al videoclipului. Optimizarea completă este cea care vă va crește clasamentul și vă va ajuta să captați publicul potrivit. Noi sperăm să devină utilizatori fideli pentru compania dvs.

Concluzie

YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare din lume. Joacă în „liga mare” alături de Google sau Bing. Sunt o mulțime de videoclipuri încărcate în fiecare minut. Trebuie să vă asigurați că utilizatorii vor rămâne în jurul dvs. și vor continua să vă urmărească.

YouTube este în continuă schimbare, cum ar fi adăugarea recentă de hashtag-uri. E important să rămâneți la curent cu cele mai recente modificări și să le aplicați în conținutul dvs.

slot gacorhttps://thailand.stkipdharma.ac.id/https://elektro.ft.unesa.ac.id/wp-content/css/jun88https://tanjung.opendesa.id/gofood/https://dinsos.cirebonkota.go.id/janda-gacor/

slot77https://prdukgacor.waytawar.opendesa.id/https://sadav.sultengprov.go.id/.well-known/slotcc-gacor/

slot demo

slot demo

slot thailand

slot thailand

https://vivagames-yourtoy.com/

https://twincountynews.com/

https://urbanpopupfood.com/

https://creativestockphoto.com/

https://thevampirediariessoundtrack.com/

https://comediankeithrobinson.com/

https://hoteldasfigueiras.com/

https://awalslot.art/

https://awalslot.pro/

https://thin-ghost.org/

https://ronsnider.com/

https://heylink.me/cikabet-asli/

https://awalslotgacor.site/

https://awalslotmantap.site/

https://awalslotsukses.site/

https://awalslotmaju.site/

https://awalslotmajuterus.site/

https://awalslotsultan.site/

https://cika-bet.com/

https://heylink.me/Awalslot/

https://vivagames-yourtoy.com/

https://twincountynews.com/

https://urbanpopupfood.com/

https://creativestockphoto.com/

https://thevampirediariessoundtrack.com/

https://comediankeithrobinson.com/

https://hoteldasfigueiras.com/

pesgslot

adlvslot

pisces88

psgslot

psgslot

psgslot

psgslot

adlvslott

adlvslott

psgslot

psgslot

psgslot

psgslot

psgslot

psgslot

slot demo

slot thailand

slot resmi

slot demo

slot resmi

server thailand

adlvslot

adlvslot

adlvslot

slot demo

slot dana

slot resmi

adlvslot

psgslot

psgslot

seks filim porno

situs porno

slot demo

situs porno

adlvslot

adlvslot

situs bokep

situs bokep

adlvslot

adlvslot

slot demo

demo slot

slot thailand

server thailand

adlvslot

adlvslot

dewa177

adlvslot

adlvslot

adlvslot

psgslot

psgslot

dewa177

psgslot

psgslot

irit4d

PSGSLOT

PSGSLOT

PSGSLOT

PSGSLOT

PSGSLOT

https://koni.klungkungkab.go.id/assets/js/cikaslot/