PPC

PPC

PPC – Publicitate pay per click

Rezultate imediate

PPC sau plată per click este cel mai rapid și mai direct mod de a găsi clienți care sunt gata să cumpere acum! Creăm și gestionăm campanii publicitare plătite pe Google, Bing, Facebook, Twitter și Instagram încă de când au început să ofere publicitate plătită.

Redactăm conținutul anunțurilor, selectăm cuvinte cheie și subiecte. Creăm anunțuri grafice, anunțuri video și toate conținuul necesar pentru a rula o campanie de succes. Noi monitorizăm, testăm și reglăm atât campaniile cât și paginile de destinație pentru a ne asigura că obțineți cel mai bun randament posibil.

Indiferent dacă derulați o campanie locală, o campanie națională sau o desfășurare globală, echipa PPC – Extreme Studio este partenerul dvs. pentru succes. Optimizare SEO, servicii SEO, PPC, Web design, la noi le găsești pe toate.

Iată cum funcționează

  • Începem cu o analiză aprofundată a afacerii și ofertelor dvs.
  • Cercetăm anunțurile și ofertele concurenților pentru a vă asigura că revendicările și ofertele dvs. sunt competitive.
  • Elaboram o strategie câștigătoare pentru campaniile dvs. și împreună stabilim bugete și programe.
  • Experții noștri PPC creează campania publicitară.
  • Continuăm să monitorizăm și să optimizăm campaniile, ajustarea fină a anunțurilor, cuvintele cheie și sumele PPC licitate.
  • Primiți un raport lunar detaliat cu comentarii și sfaturi acționabile.

PPC Romania

Agenție PPC pay-per-click

De ce trebuie să angajezi o agenție PPC cu experiență

Deși la prima vedere este relativ ușor pentru antreprenori să creeze singuri  campanii de anunțuri PPC, de fapt lucrurile nu stau chiar asa. este nevoie de cunoștințe aprofundate despre fiecare rețea publicitară.  Doar așa se poate crea o campanie eficientă care să transforme și să genereze oportunități și venituri.

Există literalmente sute de setări care pot afecta performanța unei campanii publicitare. Puteți pierde cu ușurință sume importante de bani pe încercări cu campanii PPC, cu rezultate slabe. Procentajul comisionului pe care îl percepem este compensat foarte ușor de economiile pe care le obțin clienții noștri.

Companiile care au folosit serviciile noastre  au înregistrat venituri semnificative și reducerea costurilor.  Iată un exemplu cu lucruri de care noi ținem cont când vine vorba de o campanie PPC:

Acces la reprezentanții Google Ads și Facebook pentru a examina și optimiza campaniile

Selectarea cuvintelor cheie cele mai potrivite pentru cu cea mai mare rata de conversie

Adăugarea de cuvinte cheie negative pentru a nu afișa anunțul pentru cuvinte care nu au legătură

Redactarea de conținuturi PPC eficiente, care să atragă atenția clienților

Folosim doar imagini și videoclipuri autorizate pentru a vă proteja împotriva expunerii legale

Echipa noastră creează și gestionează campanii de căutare, grafice și video

Testăm continuu evoluția anunțurilor, cuvinte cheie și strategii de licitare pentru a vă reduce costul

Conectăm campaniile dvs. la Google Analytics, Search Console și Google Business

Top servicii PPC în România

Parteneriați cu noi și accesați experința noastră de marketing Pay-Per-Click

Publicitatea Pay-Per-Click (PPC) este o știință și un instrument eficient în schema generală a planului dvs. de marketing digital. Atunci când cheltuiți bani pentru publicitate, este important să vă asigurați că merită timpul, banii și efortul dvs. Investiția în publicitatea PPC nu numai că îți crește brand awarness-ul și reputația mărcii dvs., dar poate contribui la creșterea clasamentului în căutare și la crearea unor oportunități țintite. PPC completează strategiile SEO și adaugă consecvență imaginii si medsajului tău general.

Este ușor să aruncați bani la publicitatea PPC, dar este nevoie de strategii ireproșabile pentru a face acest lucru corect și pentru a duce la o rentabilitat  investițiilor. Prin parteneriat cu Extreme Studio, afacerea dvs. din Romania vine cu peste 10 ani de expertiză în marketingul PPC.

PPC-Tinta

Anunțuri care țintesc

Știm cum să creăm un text publicitar PPC care să implice și să inspire publicul potrivit. Acesta trebuie să conducă cumpărătorul într-o călătorie care oferă fiecărei părți rezultatele dorite. După ce am înțeles afacerea și obiectivele dvs., vă vom duce gestionarea plăților per clic pe noi culmi … și profituri pentru dvs. Textul bine gândit este cheia succesului.

Gestionarea cuvintelor cheie

După ce au au înțeles obiectivele afacerii dvs., specialiștii noștri PPC se implică profund pentru a găsi cele mai bune cuvinte cheie. Acestea trebuie să se încadreaze în bugetul dvs. și să rivalizeze cu concurența. Apoi punem planul în acțiune și monitorizăm rezultatele pentru a ajusta strategia atunci când este nevoie.

PPC Social Marketing

Publicitate social media

Pe lângă Google AdWords,  puteți ajunge la clienți prin Facebook, Instagram și alte rețele de socializare. Vă vom ajuta să gestionați campaniile de social media și să le menținem în concordanță cu cheltuielile dvs. publicitare PPC pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii (brand awareness).

PPC Audit

Audituri PPC

Vă putem ajuta indiferent dacă aveți nevoie de o campanie PPC solidă nou creată sau aveți deja una în funcțiune care trebuie modificată. Pentru a produce rezultate, Extreme Studio poate verifica ceea ce aveți nevoie și corecta greșelile existente. Astfel se vor optimiza rezultatele și cu siguranță se vor diminua cheltuielile de promovare.

Managementul costurilor PPC

În publicitatea Pay-Per-Click, ne asigurăm că veți beneficia la maxim de banii investiți în publicitate. Hotărâm împreună ce cuvinte cheie vor fi cele mai eficiente pentru afacerea dvs., dar nu doar „le stabilim și atât”. Specialiștii nostri monitorizează performanța anunțurilor pe tot parcursul promovării acestora.

PPC Conversii

Urmărirea conversiilor

Specialiștii noștri în managementul PPC nu se ocupă doar de configurarea campaniilor publicitare, ci se asigură și că totul este perfect și funcționează bine până la sfârșit. Urmărim și analizăm totul! Monitorizăm fiecare pas din călătoria cumpărătorului de la prima vizulizare a anunțului, până la achiziționarea produsului sau serviciului.

Nu există două companii la fel, deci nici două strategii de marketing PPC nu ar trebui să fie la fel. Planurile noastre PPC sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale companiei dvs. în raport cu clienții din zona țintită.

Reducerea costurilor este prioritară și prin urmare lucrăm împreună pentru a decide ce combinație de instrumente PPC se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.