Imprint

Imprint, detalii administrare website

Daniel Bodor
https://extremestudio.ro
Bucuresti, România

Detalii de Contact:

Telefon: +40 (0) 721 282 129
E-mail: contact@ExtremeStudio.ro

Detalii companie:

Fantasia Pro Design
CIF. 40216594
Reg. Com. J40/16973/2018

Responsabil pentru conținut:

Daniel Bodor, administrator website

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea disputelor online (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Răspunderea pentru conținut

În calitate de furnizori de servicii SEO, suntem responsabili pentru conținutul propriu al acestui website. Cu toate acestea, furnizorii de servicii SEO nu sunt obligați să monitorizeze permanent informațiile transmise sau stocate sau să caute dovezi care indică activități ilegale.

Obligațiile legale de a elimina informațiile sau de a bloca utilizarea informațiilor rămân necontestate. În acest caz, răspunderea este posibilă numai la momentul cunoașterii cu privire la o încălcare specifică a legii. Conținutul ilegal va fi eliminat imediat la cunoaștere acestuia.

Răspundere pentru link-uri

Oferta noastră include link-uri către site-uri externe. Nu avem nicio influență asupra conținutului acestor website-uri. Prin urmare nu putem garanta pentru conținutul respectiv. Furnizorii sau administratorii de website-uri conectate la noi, sunt întotdeauna responsabili pentru propriul conținut.

Site-urile afiliate MyIndex, au fost verificate pentru posibile încălcări ale legii la momentul creerii linkului. Conținutul ilegal nu a fost detectat la momentul conectării. Nu poate fi impusă o monitorizare permanentă a conținutului website-urilor conectate fără indicii rezonabile că a existat o încălcare a legii.

Legăturile ilegale vor fi eliminate imediat în momentul în care vom lua cunoștință despre ele.

Drepturi de autor

Conținuturile și compilările publicate pe acest website de către colaboratori sunt supuse legilor europene, privind drepturile de autor.

Reproducerea, editarea, distribuția, precum și utilizarea de orice fel în afara domeniului de aplicare a legii dreptului de autor necesită o autorizație scrisă a autorului sau a autorului de origine.

Descărcările și copiile acestui website sunt permise numai pentru uz privat. Utilizarea comercială a conținutului nostru fără permisiunea inițiatorului este interzisă.

Legile privind drepturile de autor ale terților sunt respectate atât timp cât conținuturile de pe acest website nu provin de la furnizor.

Contribuțiile terților pe acest site sunt indicate ca atare. Cu toate acestea, dacă observați orice încălcare a dreptului de autor, vă rugăm să ne informați. Astfel de conținuturi vor fi eliminate imediat.

ExtremeStudio.ro – 02.02.2020, editat la Bucuresti.