Despre Noi

Extreme-Studio Despre noi

Cine suntem și cum a început totul…

Extreme Studio și-a clădit reputația prin furnizarea de rezultate tangibile și servicii excelente pentru clienți.

Cu o experiență în domeniu de peste 15 ani, compania a pornit la drum după o călătorie în America. Acolo am descoperit un domeniu cu totul nou, atractiv, care pune în mișcare o multime de cunoștințe, generator de satisfacții atât de partea clientului, cât și a furnizorului de servicii SEO.

Initial am început prin a studia graphic design și ușor-ușor am început să ințelegem importanța fiecarui element din componența unei imagini, unui site. Experiența din Statele Unite ne-a motivat, mai ales prin importanța pe care am inteles ca o are acest domeniu, prin cunostințele pe care le au chiar posesorii de business vis a vis de un instrument vital în dezvoltarea afacerilor lor.

Vrem să vorbim pe limba ta!

Lăsăm limbajul tehnic la o parte și îți explicăm în așa fel încât să înțelegi exact ce putem face pentru afacerea ta!

Știm că dacă ai ajuns aici îți dorești să ai rezultate mai bune, pentru că ai un produs/serviciu în care ai încredere, însă nu știi exact cum să evoluezi. Și că ai avut nevoie de ceva curaj pentru a începe să citești despre toate aceste servicii cu nume ciudate și denumiri în engleză, care de care mai derutante.

Suntem constienți că acest domeniu este cumva mai greu de înțeles, însă noi ne-am construit servicii SEO prietenoase, atât cu utilizatorul, cât și cu clienții.

Oamenii aud din ce în ce mai des despre SEO, dar de multe ori nu cer detalii de teamă că vor părea că nu se pricep. Nici nu trebuie! Pentru că fiecare e bun în domeniul său, iar asta ne face unici.

Cineva care se pricepe la servicii de optimizare vă va explica exact ce face SEO și cât de strans legat este si de serviciul de web design și PPC (cost per clic). Noi facem acest lucru la modul cel mai profesionist și ne face plăcere să îți explicăm exact cum stau lucrurile.

servicii SEO

Informația înseamnă putere!

La început mai sceptici (“Hmm, de ce sa dau bani pe asta?”), cu timpul clienții noștri au înțeles prin puterea exemplului cum îsi pot crește cota exponențial. Lucrând împreună, am gasit cuvintele după care își doreau să fie găsiți de viitorii lor clienți. Și chiar asta s-a și întâmplat.

Plătesc o data și am succesul garantat?

Cum obtinem rezultate? Nu doar bătând din palme o dată și gata. SEO este un proces de durată, în care se merită să investești lunar. Tot timpul există persoane care au grijă de tot ce înseamnă efort digital, au grijă ca rotițele invizibile ale acestui sistem complex să se miște în direcția în care compania ta obține succes.

E un serviciu sau mai multe?

Până la urmă SEO însumează o mulțime de servicii, oferite de o echipa formată din specialiști, fiecare în domeniul lui. Este vorba de specialiști în comunicare, web designeri, programatori, editori de texte, strategi de marketing digital și social media, toți oamenii care împreună generează trafic către site-ul dvs. Acest lucru se traduce pentru compania ta și prin încasări crescute. Prin urmare, este vorba de cum ajungi printre cei mai buni și despre cum rămâi acolo timp îndelungat.

După ce veți citi pagina noastră de servicii știm că veți avea deja intenția de a vă promova într-un mod mult mai profesionist. Vă putem îndruma în așa fel încât să aveți cele mai bune rezultate în domeniul în care activați.

Extreme Studio Contact

Contactează-ne acum și hai să punem în mișcare un plan de acțiune pentru afacerea ta!