Cum să utilizezi corect sistemele de iluminat bai

Sistemele de iluminat bai au un rol foarte important în amenajarea acestei încăperi. O dată ce planul de iluminare este foarte bine pus la punct, te vei bucura de o încăpere generoasă și confortabilă.

Știm cu toții că lumina poate crea efectul de spațiu, atunci când este utilizată corect. Specialiștii Klus Led au la dispoziție sisteme pe baza de benzi led, care să transforme total orice baie.

Benzi led încastrate în tavan și în pereți

Principiul care stă la baza unui proiect de iluminat bai pe care îl realizează specialiștii Klus Led este funcționalitatea. Atunci când alegi benzi led pentru iluminarea acestei încăperi creezi un design modern și îmbietor. Așa cum bine știi, sistemele ce au la baza led-uri sunt eficiente din punct de vedere al consumului de energie și au o durată de viață semnificativă.

Într-un sistem de iluminat led Banda led aplicată în tavan deasupra căzii va crea o lumină difuză, foarte potrivită pentru momentele în care vrei să te relaxezi într-o cadă plină de spumă. Atunci când nuanța luminii va fi una caldă va accentua și mai mult starea de relaxare.

Vom alege benzi led chiar și pentru corpurile centrale de iluminat din această încăpere. Atunci când alegi o plafonieră sau o lustră care are la bază acest sistem, vei putea regla intensitatea dar și nuanța luminii în funcție de necesități.

Sisteme de iluminat bai din podea

Datorită rezistenței ridicate la umiditate și a dimensiunilor reduse, putem utiliza benzi led chiar și pentru iluminat bai din podea. Daca în baie există un spațiu special amenajat pentru relaxare sau un perete cu un design aparte, putem opta pentru iluminarea cu benzi led de la bază. Lumina se va difuza uniform și va accentua design-ul acestei zone.

Cea mai bună soluție pentru iluminarea oglinzii din baie

Oglinda este o zonă care necesită o atenție specială. Aici este nevoie de o sursă de lumină mai puternică, pentru ca orice detaliu să fie vizibil cu ușurință. Putem utiliza și aici benzi led, chiar cu intensitatea ce poate fi setată de utilizator. Dimineața ai nevoie de ceva mai multă lumină pentru a realiza un make-up impecabil. Seara, atunci când te bucuri de un ritual de îngrijire al tenului ai nevoie de o lumină mai difuză.

Atunci când banda led este amplasată în partea de sus a oglinzii, se vor evita eventualele umbre. Poți opta pentru un corp de iluminat suplimentar care să fie amplasat la 15-20 cm deasupra oglinzii.

Soluții de iluminat bai pentru rafturi

Chiar și rafturile din baie necesită o atenție sporită. Pe lângă utilitate, iluminatul acestei zone accentuează design-ul. Lumina galbenă a unor benzi led va pune în evidență nișele din perete și va crea o atmosferă caldă.

Echipa Klus Led este pregătită să îți ofere idei și soluții practice pentru iluminat bai. Sistemele alcătuite din benzi led sunt extrem de versatile și se încadrează cu ușurință în orice design. Fie că optezi pentru o amenajare clasică, una modernă sau una futuristă a acestei încăperi, fii convins că led-urile sunt cea mai bună alegere. Intră în contact cu echipa noastră și vei primi cele mai bine documentate răspunsuri la întrebările tale.